Fél év szünet után felratam cod2-őt.Minden jól ment a telepítéskor,de van egy nagyon érdekes problémája,csak kb 40 fpsel tud menni 1024-es grafon,de anti analising le van véve,meg dx7-en van.Ha lövés+robbanás van akkor lemgy akár 10-re is az fps.Kaptam sok dolgot amit beírhattam fps gyorsításnak pl:/r_multigpu 1..stb,de így is nagyon kevés.Ha leveszem 640*480-ra a grafot akkor is ennyi az fps:(.A legnagyobb furcsaság az hogy CoD4-ben van kb.50 fix fpsem 1024-es grafon és medium beállításokon

.Más játék még pl:STALKER CLear Sky is nagyon akad pedig nem nagy a rendszerigénye.Gépem:3,06Ghz+1Gb DDr ram+ati radeon x1600 DDR2-es 256megás vidikari.Ezen többet kéne vinnie cod2ben!!Sajna nem értek a cfgéshez meg stbkhez!régebben amugy volt ezen a grafon fix 150 fpsem cod2ben!!Bocs hogy ide irtam,de szükségem van segítségre!!
Ha azóta cseréltél gépet, és a mostani többmagos, akkor feltételezem, hogy a cod2 nem támogatja a többmagos procikat.
Elindítás után ctrl+alt+del>Eszközkezelő>Cod2re jobb klikk>Affinitás beállítása>Csak a 0 processzor legyen kipipálva.
Stalker szinte mindenkinek akad. Ez inkább a játék motorjában keresendő hiba.