Csá kány!! még régebben játszottam egy orosz vagy ukrán vagy mittom én milyen falyta gyrekkel (pedig mondta de már elfelejtettem

na szal volt neki olyan spéci aimja amivel egy kar98-as al osztotta az észt, de úgy hogy a fegyója nem rántott sehova se. csak mintha a világ leg természetesebb dolga lett volna, egy katt egy felyes, és szépen ezzel az elhatározással kinyírta az összes komcsit a szerón :O :O :O
és mikor megkérdeztem mi a neve a proginak: Hand made aim :S magyarúl ő maga írhatta a progit
szal van olyan aim ami nem a fegyvert rángatja, de azt se mondtam hogy a golyó kanyarodik, egyszerűen csak beadta a lövéseket

és kész
utána találtam is egy veboldalt ahol volt 1 aim progi, 1 wallhack pk3 mas file, 1 norecoil és még egy valami. leszedtem kipróbáltam az aimot ami nem igazás akart működni de egyik szerón mégis működött!!!! és nem fogjátok elhinni hogy lőttem le az embereket!!?

na hogy???!!! nem céloztam rá de mégis beadta a lövést!!! na majdnem elélveztem a székbe

de sajnos bekaptam egy vírust és újbóltettem a winfost és elvesztek azok a honlapok amiket kigyűjtögettem magamnak, és sajnos az a honlap is elveszett ;( ;( ;(
szóval cfg nincs de progi van!!!!
arra a honlapra teljesen véletlen a googléba bukkantam rá néha még mindig szoktam keresgélni amikor van elég türelmem de eddig nem találtam meg megin újból, mert az a baj hogy nem tom milyen kulcs szót használtam akkor :S de valami multiplayer hack vagy cheat vagy multi cheat vagy valami ehhez hasonló. AKI ESETLEG ARRA VETEMEDNE HOGY Ő IS MEGPRÓBÁLJA MEGTALÁLNI ÉS VÉLETLEN MEG IS TALÁLNÁ AZ OLDALT AZ LÉGYSZI LINKELJE MAJD BE A CÍMÉT!!!!!! ELŐRE IS KÖSZI