Helló mindenkinek!

Szóval találtam egy ilyen oldalt, ahol ha naponta bejelentkezel és válaszolsz ****** kérdésekre, (Pl: Vegetáriánus vagy? Mi a kedvenc kajád? stb) Kapsz pontokat és azokat be lehet váltani mindenfélére.
Pl Koncertjegyekre (de miután amcsi az oldal nem hiszem hogy az titeket érdekelne ) Márkás cuccok ( Pl Cipők,táskák,Órák stb stb.) De ami titeket érdekel azok az elektronikai cuccok.
Ugyanis Itt lehet Szerezni Wii-s Cuccokat is!
Például egy Beatles Rockband Gitárral, Dobbal És Mikrofonnal.
Többi Konzolok: Xbox360, Ps3, DS, PspGo! Psp-3000.
Ezekhez játékok is vannak persze, de nem csak ilyen cuccok vannak.
Például vannak Ipod-ok a 8gigástól a 32 gigásig.
Monitorok, amik HD-sek 16:9-ek, Vezetéknélküli Apple Vinyó, Macbook, MacTV, Amazon Gift Cardok (Miután legtöbb cucc amcsi, nehogy mi európaiak is megszívjuk, ezért pl lehet kapni 200-300 Eurós Gift cardot amit le lehet vásárolni a megfelelő amazon oldalon, van Német, Angol és Francia is, a kártyák ugyanannyit érnek igazából tök mindegy.) és satöbbi satöbbi.
És semmi gond, Amerikai az oldal és a cég is, de világszerte szállítanak.
És nem, nem, ez nem csalás , nem kérnek bankkártyaszámot, nem kell 18 fölöttinek lenned. Semmi Pénz nem nyúlik ebbe az egészbe.
Egy buktató van, az hogy csak meghívóval lehet bejutni.
De én bennvagyok
Szóval ha érdekel titeket is, meg tudlak titeket hívni
www.Lockerz.comés ha érdekel titeket csak nyomjatok egy e-mailt Pm-be és meghívlak titeket! FONTOS! A meghívónak beletelhet egy két óra mire megjönnek! Ha 1 napon át sem jönnének meg szólj és újraküldöm!
De ha nem akartok benne részt venni, de jó fejnek tartjátok magatokat (ugye? ) akkor is küldtök nekem e-mail címet hogy legalább én kapjak pontot
Szóval itt lehet meghívot kérni meg erről az egészről dumálni is.
Ha kérsz Meghívót légyszíves PM-ben küldjed el az E-mail címedet! És Lehetőleg Ilyen Formában!: blablabla@xyz(.)hu!!!!
Ott alul a pontszámaid mellet láthatod a Dailies gombot, Arra kattintsatok hogy eljussatok a nap kérdéséhez, azaz pontokat kapjatok. Miután az Oldal Amerikai, Angolul tessék válaszolni!
TEHÁT ILYEN FORMÁBAN KÉRNÉM A MEGHÍVÁS IGÉNYLŐ PM-EKET!
A meghívónak akár több óra is kelhet mire megjöhet, ugyan is az oldal eléggé leterhelt mostanság! Nézzétek meg mindig a spam mappába is, ha 24 órán belül sem jön, küldj egy pm-et és újraküldöm!
Ha nem tudsz bejelentkezni az oldalra, vagy nagyon lassú, nem veled van a gond, mert az oldalt folyamatosan fejlesztik! Most még"béta" fázisban vannak és hivatalosan december környékén lesz "kész"
Ez tényleg nem egy kamu oldal, nekem már sikerült egy pólóra szert tennem, most jelenleg egy ipodra gyűjtök és valószínűleg a hónap végére meglesz

Remélem nektek is sikerült egy jó napot szereznem!