Üdvözlünk!

Szeretnél csatlakozni Magyarország első és legnagyobb INGYENES Multiplayer Game adatbázisát tartalmazó ProGamer weboldalához?! Szeretnél te is a legjobb lenni, vagy egy különleges közösségben klubtaggá válni, és a játékok minden titkát megismerni?! Akkor itt a helyed! Újraépített tartalom, több ezer INGYENES CFG Csomag, WALLHACK és CSALÁS.

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ!

Regisztráció   Elfelejtetted a jelszavad?   Activate

• Főoldal
  • Súgó
  • Súgó
  • Keresés
  • A legutóbbi látogatásom óta írták.
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
PRIVÁT HACK VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG:
Vásárolj Privát csalást a készítőtől!
  • PB nem észleli a csalást!
  • VAC nem észleli a csalást!
  • XAC nem észleli a csalást!
Hírdetés
CD Kulcs Hirdetés
Battlefield 3: 8,990Ft
Call Of Duty 2 3,900Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 4,600Ft
Call of Duty 6: Modern Warfare 2 5,990Ft
Call of Duty 7: Black Ops (steam) 9,990Ft
RIFT MMORPG +30 nap játék 4,990Ft
Battlefield Bad Company 2 (Origin) 4,990Ft
HomeFront (steam) 4,990Ft
World Of Warcraft +60 nap játék (EU) 6,490Ft
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Internet hiba!!!négy!!  (Megtekintve 732 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2011. Január 02. - 06:08:55
Globális moderátor
Főtörzsőrmester
Aktivitás
1%
User No : 13457
IQ Skill: 52
Promod

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Dátum: 2011. Január 02. - 06:08:55 »

Üdv mindenkinek!

Olyan probléma'm lenne hogy 2 hete elmegy a net időnként 3-4 mp-re és azta'n visszajön, és ez engem azért zavar mert ja'ték közbe kapok 1 dc-t, warozni nem tudok norma'lisan, Laptopról nyomom most.
Asztail gépen nem próba'ltam, mivel nem az enyém, Routert újra indítottam pa'rszor de sehol semmi, pirelli routerem van, Thomeos vagyok.
Naplózva

2011. Január 02. - 10:13:52
Szakaszvezető
**
Aktivitás
2%
User No : 26862
IQ Skill: 0

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2011. Január 02. - 10:13:52 »

Hihi a T-home egy kaki Mosolyog

Menj át DIGI-re ha van lehetőség itt semmi baj sincs.

Amúgy azért mehet el a net mert vagy laza a kábel és kicsúszik vagy fejlesztik a T- Homét  Vigyorog

Naplózva
2011. Január 02. - 11:00:55
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
0%
User No : 18929
IQ Skill: 306

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2011. Január 02. - 11:00:55 »

Átérzem a helyzetedet, testvér.. Nekem már évek óta ugyan ilyen, annyi kivétellel, hogy nekem nem időnként, hanem ÁLLANDÓAN szakadozik. Van, amikor megszakad, 2perc múlva visszajön, és mire visszajön újra megszakad. Már legalább ötször szóltam T-home -nak hogy csinálják meg, és minden alkalommal egyre rosszabb lett, amikor hozzányúltak. Ez a hiba náluk van, nem nálad. Rettenetes, gagyi, kapzsi, hozzá nem értő szolgáltató. Felháborító, hogy ezért még pénzt is kérnek. Legrosszabb, hogy az én lakókörzetemben csak ez a szutyok van, le se lehet váltani.
Lehetőségek:
  • Kidobod a routert az ablakon.
  • Lecseréled a szolgálgatót.
  • Felhívod a szolgáltatót, majd 10 percnyi anyázás után szépen megkéred őket, hogy csináljanak valamit ahelyett, hogy ücsörögnek és számolják a bevételt.
  • Alkut kötsz velük, hogy ahányszor megszakad a net egy hónap alatt, annyi x 100 ft -al kevesebbet kell fizetned a netért. (Ebben az esetben már nekik kéne fizetniük nekem.)
Naplózva

2011. Január 02. - 11:05:06
[CODEHOOK] COD2 Private Hacker
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 9870

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2011. Január 02. - 11:05:06 »

Hihi a T-home egy kaki Mosolyog

Menj át DIGI-re ha van lehetőség itt semmi baj sincs.

Amúgy azért mehet el a net mert vagy laza a kábel és kicsúszik vagy fejlesztik a T- Homét  Vigyorog

Nekem t-online van(ami a T-home, ha nem tévedek), és egyszer nem megy el: D Komolyan mondom, egyszer se megy el: D
De, ha véletlenül tévednék azzal kapcsolatba, hogy a t-online az a t-home, akkor elnézést kérek.
Naplózva
2011. Január 02. - 11:06:08
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
0%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2011. Január 02. - 11:06:08 »

Nekem t-online van(ami a T-home, ha nem tévedek), és egyszer nem megy el: D Komolyan mondom, egyszer se megy el: D
De, ha véletlenül tévednék azzal kapcsolatba, hogy a t-online az a t-home, akkor elnézést kérek.
Én eddig akit ismertem, és T-home -sok, mindnek ilyen szutyok. Netán Budapesti vagy?
Naplózva

2011. Január 02. - 11:34:14
Globális moderátor
Főtörzsőrmester
Aktivitás
1%
User No : 13457
IQ Skill: 52
Promod

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2011. Január 02. - 11:34:14 »

Átérzem a helyzetedet, testvér.. Nekem már évek óta ugyan ilyen, annyi kivétellel, hogy nekem nem időnként, hanem ÁLLANDÓAN szakadozik. Van, amikor megszakad, 2perc múlva visszajön, és mire visszajön újra megszakad. Már legalább ötször szóltam T-home -nak hogy csinálják meg, és minden alkalommal egyre rosszabb lett, amikor hozzányúltak. Ez a hiba náluk van, nem nálad. Rettenetes, gagyi, kapzsi, hozzá nem értő szolgáltató. Felháborító, hogy ezért még pénzt is kérnek. Legrosszabb, hogy az én lakókörzetemben csak ez a szutyok van, le se lehet váltani.
Lehetőségek:
  • Kidobod a routert az ablakon.
  • Lecseréled a szolgálgatót.
  • Felhívod a szolgáltatót, majd 10 percnyi anyázás után szépen megkéred őket, hogy csináljanak valamit ahelyett, hogy ücsörögnek és számolják a bevételt.
  • Alkut kötsz velük, hogy ahányszor megszakad a net egy hónap alatt, annyi x 100 ft -al kevesebbet kell fizetned a netért. (Ebben az esetben már nekik kéne fizetniük nekem.)
Enyém lenne a laka's, meg minden, az ma'sodikat va'laszottam volna, de van még a hüség időböl vagy mi...
Te felhívad mit mondta'l nekik?
UI: Budapesti vagyok ha érdekel.
Naplózva

2011. Január 02. - 13:32:52
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
0%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2011. Január 02. - 13:32:52 »

Enyém lenne a laka's, meg minden, az ma'sodikat va'laszottam volna, de van még a hüség időböl vagy mi...
Te felhívad mit mondta'l nekik?
UI: Budapesti vagyok ha érdekel.
Első betelefonásnál szépen megkértem őket, nem történt semmi. Másodiknál is, semmi. Harmadiknál már panaszkodtam, azt mondták megcsinálják, de semmi. Negyediknél megmondtam a frankót, kiküldtek egy embert, csinált valamit, 1 napig jó volt, aztán újra szar. Hűség nyilatkozatos szolgáltatót pedig nem ajánlok, mivel azért köttetik meg, mivel tudják, hogy más esetben első hónap után lazán lecserélnéd másra.
Naplózva

2011. Január 03. - 15:24:44
[CODEHOOK] COD2 Private Hacker
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 9870

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2011. Január 03. - 15:24:44 »

Nem pesti vagyok: D Egy faluban lakok: d
Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás: