Üdvözlünk!

Szeretnél csatlakozni Magyarország első és legnagyobb INGYENES Multiplayer Game adatbázisát tartalmazó ProGamer weboldalához?! Szeretnél te is a legjobb lenni, vagy egy különleges közösségben klubtaggá válni, és a játékok minden titkát megismerni?! Akkor itt a helyed! Újraépített tartalom, több ezer INGYENES CFG Csomag, WALLHACK és CSALÁS.

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ!

Regisztráció   Elfelejtetted a jelszavad?   Activate

• Főoldal
  • Súgó
  • Súgó
  • Keresés
  • A legutóbbi látogatásom óta írták.
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
PRIVÁT HACK VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG:
Vásárolj Privát csalást a készítőtől!
  • PB nem észleli a csalást!
  • VAC nem észleli a csalást!
  • XAC nem észleli a csalást!
Hírdetés
CD Kulcs Hirdetés
Battlefield 3: 8,990Ft
Call Of Duty 2 3,900Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 4,600Ft
Call of Duty 6: Modern Warfare 2 5,990Ft
Call of Duty 7: Black Ops (steam) 9,990Ft
RIFT MMORPG +30 nap játék 4,990Ft
Battlefield Bad Company 2 (Origin) 4,990Ft
HomeFront (steam) 4,990Ft
World Of Warcraft +60 nap játék (EU) 6,490Ft
Oldalak: [1] 2   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Tutorial - Hogyan hackeljünk?  (Megtekintve 2912 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2011. Február 23. - 15:23:30
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%
User No : 61319
IQ Skill: 120
[ Metin2 editor/hacker/modder ]

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Dátum: 2011. Február 23. - 15:23:30 »

Tutorial - Hogyan hackeljünk?

Figyelem! A topic írni, olvasni nem tudók számára csak nagykorú, vagy szaktanár felügyelete mellett ajánlott.

Napról-napra tapasztalom, hogy szaporodnak a hackerek, ami persze nem baj. Ám ami már inkább az, hogy eléggé meggondolatlanul csinálják amit csinálnak. Ezért, mivel nem találtam hasonló topicot gondoltam belevágok =)

Szóval kezdjük az alapoknál:

Tehát már kiszelektáltuk a kicsiket, így már csak azok maradtak akik kijárták az első osztályt (vagy ha netán mégsem akkor mégjobb: MeTaX nyelvtanszakos magántanárbácsink korrepetálásán részt vettünk) így tehát már rendelkezünk a legalapvetőbb ismeretekkel mint olvasás, írás. Ez kezdetnek nagyon jó. Most jöhet a hackelés tapasztalatainak elsajátítása:

Hogyan kezdjünk hackelni?
  • Általában ez úgy szokott kezdődni, hogy keresgélünk a www.mpcheat.eu-n számunkra megfelelő hacket.
  • Úgy érezzük, megtaláltuk amit szerettünk volna, így sokan egyből leszedik, és elkezdik használni. Ám ez nem feltétlenül a helyes megoldás. Érdemes elsőként megbizonyosodni arról (már amennyire lehet), hogy működik-e? Ezt a következő képpen tudjuk megtenni:

- Megnézzük a feltöltés dátumát. Pl: Ha a topicot évekkel ezelőtt (sokszor van hogy 1 hónap, vagy akár 1 hét alatt használhatatlan lesz) nyitották előfordulhat, hogy már nem működik.
    - Kicsit olvasgatunk a topicban, hogy esetleg azoknak akik már használták korábban, milyen tapasztalatuk/véleményük van az adott hackel kapcsolatban
  • Most leszedjük a hacket. Elindítjuk, és bejelentkezünk a játékunkba. Ennél a lépésnél már jómagam is tudom, hogy alig bírjuk féken tartani magunkat, de még várni kell. Érdemes pár percet tétlenséggel tölteni, vagy akár kicsit próbálgatni a dolgokat, hogy megbizonyosodjunk nem dob e le minket a szerverről.

Túl is estünk az alapokon. Az általunk későbbiekben használandó hacket beszereztük, és meggyőződtünk arról, hogy 100%-osan működik. Most jön az agyat próbáltató feladat. Sajnos ennél a résznél sokan elbuknak, hiszen nem gondolkodnak. (Egyik ok lehet az is, hogy sajnos nekik az élet nem adta meg ezt a szervet, így nekik nagyon ajánlom a következő részt.)

Tippek, avagy mire figyeljünk oda hackelés közben?

• Mielőtt nagyon belemelegednénk, érdemes körülnézni, hátha van valami admin a környékünkön, vagy ha olyan a játék akkor megnézni az éppen online lévő játékosokat, és megnézni van e admin. Amennyiben van, érdemes jobban odafigyelni a dolgokra.
  • Ne igazán lőjük le az embereket falon keresztül, vagy ha láthatatlanok, csak éppen mi látjuk aimbottal. (Ez utóbbi nem vonatkozik arra, hogyha minimappon látjuk őket, de amúgy láthatatlanok. Jahh és persze a minimapp sem hack hanem alapból van.)
  • Aztán ott vannak az imádatos vénasszonyoskodó playerek, akik imádattal fecsegnek mindenfélét, (gyakran akkor is lehackereznek amikor éppen nem is használsz semmi ilyesmit) pl: "Aimbotozol, mert olyan messze voltál, hogy még nem is láthattál" vagy ehez hasonlók. Megoldás velük szemben: Egyik verzió: Letagadod, mert igaz, hogy hackelsz, de anélkül is láttad volna. Másik verzió: Letagadod, mert nem hackelsz. (Utóbbi valószínű nem ehez a témához kapcsolódik)
  • DMG-t vagy olyasfajta hacket használsz, ami "sebzésnövelő", tehát az adott sebzés 3X sebzed le stb. Ezekkel nem igazán ajánlatos más playereken "használni", hiszen bármilyen furcsa is, legtöbbjük nem mesterséges intelligenciával van ellátva, így nagyon könnyen lebukhatsz. Ám vannak olyan esetek is, amelyek véletlenül történtek. Pl: Éppen be volt kapcsolva a "sebzésnövelő" hack, de megütöttél/meglőttél egy playert, és észrevette. Ilyenkor rá lehet általában fogni a laggra (ha szokott ilyesmi előfordulni a szerveren) vagy azt mondod valamit "nem jól látott", esetleg mondhatod azt is hogy "játékhiba", "bug".
  • Ha speedhacket használsz nem ajánlatos "túl magas" értékre állítani, mert semmi perc alatt lebukhatsz vele
  • Lehetőleg olyan szerveren játszunk (már ha ez lehetséges), ahol nincsen pb/vagy ami van hacker ellenes program, így kevésbé bukhatsz le.

Mi az, amit NE! csináljunk?

• NE! irkáljuk olyan helyen ahol mindenki látja, hogy hackerek vagyunk. (Felmerül a kérdés: Mi?! ennyire ***** senki sincsen... Pedig sajnos láttam már ilyet és ami a legsiralmasabb tényleg hacker volt  Sír )
  • NE! mond senkinek se, hogy valóban hacket használsz-e. (kivétel:Mi, akik amúgy is sejtjük ezt, hiszen ez egy olyan oldal, ahova legfőképpen azok járnak, akik hacket szeretnének keresgélni //másik indok a jó társaság, de ez nem ide tartozik//)
  • NE! ismerd be, hogy hacker vagy. Még a legvégső esetben is tagadd le. (Mondjuk, admin látja azt azért nehéz lóvá tenni)

GYIK

• Admin észre vett... Mit csináljak?!
    Megoldás:  Hááát Ez elég húzós kérdés. Ugyanis az adminok általában a normál playereknél több hackerrel találkoznak, így ők is tájékozottak ezen a téren. Megpróbálkozhatsz esetleg valami hibára hivatkozni.
  • Egy player rám írt, hogy honnan tud szerezni hacket. Mien választ adjak?
    Megoldás1: "www.mpcheat.eu a legtutibb oldal erre."
    Megoldás2: "Mi az a hack?"
    Megoldás3: "Még soha életemben nem hackeltem, de talán próbáld meg google-t, de már több helyről is hallottam, hogy a www.mpcheat.eu elég jó oldal ilyen téren."
  • A PB, hackshield vagy ami van éppen hack ellenes program a játékon blokkolja a cheatet, de amúgy működik még a "cucc" a játékban. Mit tegyek?
    Megoldás: Keress valamilyen bypass-t a fórumon, esetleg ha nem találsz használd a "Keresés" menüpontot, de ha netán egyik topicban se találnál ilyet, használd a világ 2. legjobb találmányát, a google-t. =) (Ha végül itt sem járnál sikerrel akkor lehet, hogy másik hacket kéne keresni, esetleg megpróbálhatsz magad variálgatni a mappákban, de ezt NEM IGAZÁN AJÁNLOM!)
  • A fórumba azt írták működik, de nekem nem akarja a dolgát tenni a hack. Mit csináljak?
    Megoldás: Megnézed az utolsó hozzászólás dátumát. (Szintén azt gondolom, hogy az elég régi hsz-ek már nem biztos, hogy aktuálisak) Ez általában meg szokta oldani a problémát. Ám ha mégsem, ez esetben a következőket tehetjük: Átolvassuk még egyszer a topicot. Ha biztosak vagyunk benne, hogy tényleg nem működik, írunk egy hozzászólást, vagy PM-et a topic nyitójának, miszerint ez, és ez a bajom.
  • Speedhackeltem és észrevettek. Mit mondjak?
    Megoldás: Ha nem olyan nagy értékekkel használtad, mondhatod azt, hogy valamilyen ütés/lövés/gyorsaság növelő "italt" vagy ahhoz hasonló dolgot használtál (már ha persze van ilyen a játékban).

UI: Hirtelen ennyi jutott eszembe, rengeteg játék van, de úgy gondolom ez általánosan (ha nem is mindre) a legtöbbjükre igaz. Akadnak olyanok persze akiknek más módszereik vannak, ezért ők is nyugodtan leírhatják tapasztalataik/véleményeik/ötleteik. Nem akartam a fentiekben sértegetőzni (különben is akinek nem inge, ne vegye magára!), emberek vagyunk, és nem mindenki tökéletes (köztük én sem), de ha netán valaki a szívére vette a dolgot attól elnézését kérem. Kérdés/probléma adódna, esetleg valami nagyon fontosat kifelejtettem, használd a "Hozzászólás" gombot egészséggel. Ennyit akartam, köszönöm a figyelmetek.
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 04. - 15:58:18 írta masodikbela » Naplózva

Nekem mindíg igazam van. Kivéve amikor tévedek...

AVG Anti-Virus Free Edition 2011!

Total hits:

2011. Február 23. - 15:30:26
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
16%
User No : 45411
IQ Skill: 191

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2011. Február 23. - 15:30:26 »

Valahol azt írtad hogy soha sem ismerjük be hogy csalunk. Ez nem minden esetben jó megoldás. FPS játékokban elég jó taktika a fordított pszichológia. Ha azt mondjáj hogy WHzl akkor erre jó kis válasz ez:
Aha, meg aim, godmode, noclip. (például)
Naplózva

NE VEGYÉL FEL XFIRE-RE.
Helyette csatlakozz ide:
http://www.xfire.com/communities/mpcheater/
Itt beszélhetsz ha van bármi gond!

2011. Február 23. - 15:34:31
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2011. Február 23. - 15:34:31 »

Ez az amit írtam is. Minden játék más =) Meg amúgy is úgy gondolom elég nehéz összefoglalni 1 valakinek, hogy hogy is kellene csinálni. Talán az a legjobb, ha több ember osztja meg a véleményét és abból szűrjük le a tapasztalatot Kacsint
Naplózva

Total hits:

2011. Február 24. - 16:15:37
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
16%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2011. Február 24. - 16:15:37 »

Ezt még hozzátenném hogy gyarapítsam:

Egy szál DLL fájlt a tömörített mappában!
Mit tegyek ilyenkor? Hova másoljam? Elindítsam? NEM!

Ha egy szimpla DLL fájl van a tömörített (zip,rar) fájlban akkor egy úgynevezett injectort kell használj. Ha csak kétszer rákattintasz vagy bemásolod a játék mappájába akkor NEM FOG MŰKÖDNI! Egy ilyen injectort letölthetsz innen:
http://www.mpcheat.eu/index.php/topic,4477.0.html
Naplózva

NE VEGYÉL FEL XFIRE-RE.
Helyette csatlakozz ide:

2011. Március 07. - 17:00:07
Őrnagy
Aktivitás
5%
User No : 74764
IQ Skill: 33
Elvagyok, és te?

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2011. Március 07. - 17:00:07 »

Köszönjük ezt a leírást. Azok nevében is akik csak cheatért jönnek fel ide.
Naplózva

2011. Március 07. - 18:26:38
Törzsőrmester
Aktivitás
0%
User No : 62253
IQ Skill: 31

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2011. Március 07. - 18:26:38 »

Nem rossz a leírás csak úgy is észre veszik xD falon át nézzed  Puszi
Naplózva
2011. Március 08. - 19:13:51
Tizedes
**
Aktivitás
0%
User No : 82854
IQ Skill: 0

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2011. Március 08. - 19:13:51 »

hogyan hackelj?
codehook.hu
ha persze CoDban akarsz csalni...
Naplózva
2011. Március 08. - 19:20:04
Őrnagy
Aktivitás
5%
User No : 74764
IQ Skill: 33
Elvagyok, és te?

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2011. Március 08. - 19:20:04 »

hogyan hackelj?
codehook.hu
ha persze CoDban akarsz csalni...

Ott hack van és itt meg leírja, h HOGYAN hackelj... hogyan használd
Naplózva

2011. Március 27. - 19:42:48
Szakaszvezető
**
Aktivitás
2%
User No : 81093
IQ Skill: 2
ThE OrIgInAl PlAyEr

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2011. Március 27. - 19:42:48 »

NE! irkáljuk olyan helyen ahol mindenki látja, hogy hackerek vagyunk. (Felmerül a kérdés: Mi?! ennyire ***** senki sincsen... Pedig sajnos láttam már ilyet és ami a legsiralmasabb tényleg hacker volt   )

fúú  Vigyorog  Vigyorog

Haverom élő példa erre. Én szépen megcsináltam neki a Dmg meg a skill hacket. persze én is hackelek, de nem olyan vészesen mint ő (volt). Mivel olyan nagylelkűen megcsináltam. Annyira örült neki, pont náluk voltam, mégaznap mikor megcsináltam a hacket, ott ülök melette, szemem láttára kiirja, hogy: Hölgyeim és Uraim. vagy 10 szer. odajött az egész metin érted, azt bekapcsolta az erőstestet meg a kardaurát. xDDD Úr isten mondom ennyire ... senki sem lehet. azt v 10 ember kérdezte, hogy hogy csinálta, persze valaki azt se tudja, hogy mi az a hack. valaki lusta rá, valaki nem birja meg csinálni, valaki nem akar, mert fél stb... meg Dmgel pvp zett mindig... 1x csodálkozott hogy, kidobta be akart jelentkezni és azt irta ki, hogy ismeretlen okokból nem tudsz bejelentkezni. BANNED. Én mondtam neki még mielőtt csinálta ezt a nagy ******séget, hogy én ennyire nem mutogatnám magam. Azt fb-n irt, hogy bannolták. Nem is csodálkoztam. Azt ő mongya,hogy vigyázzak meg hogy ne mutogassam magam. És csodálkozott, hogy fel voltam háborodva, hogy ÉN ne mutogassam magam,?? Na kb ennyi. És, hogy ezt miért is irtam le ide??? Azért, hogy tanuljunk belőle. Ez nagyon tanulságos. NEM szabad magunkat mutogatni, soha semmilyen körülmények között. főleg 1folytába dmg el pvp-zni mert kiszúrják előbb utóbb. Még csak rá se irt a gm csak kidobta 1ből. Tehát ne csodálkozzatok ha rátok se ir a gm és banned.  Kb ennyi lenne a beszámolóm

Üdv: TPeter
Naplózva

2011. április 21. - 14:21:55
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2011. április 21. - 14:21:55 »

Találtam egy igen tanulságos írást a bmumt2 oldalán (metin2-es p-szerver). Idézem:

"Ne akarjunk csalni, megkönnyíteni magunknak a játékot mindenféle külsõ program használatával. Nagyon sok féle fajta segédprogram (hack) létezik a metinhez, melyek nagyon csábító ajánlatokkal kecsegtetik a játékosokat. Erõsebb skillek, gyorsabb mozgás vagy ütés, teleportálás, tárgy ellopás másoktól, yanghack és még sorolhatnám. Sok játékos elcsábul és a könnyebb utat választja és közben nem is sejti, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát."

Milyen igaz... Szóval kiegészíteném azzal magamat:

A hack választásnál figyeljetek arra is, hogy ne kérjen játékbeli id-t és jelszót. Pl: acuntunk: pistike23 jelszó:123 akkor ezt NE ADJUK MEG SE ITT, SE MÁSHOL. Kivételek azok a hackek, amikhez külön regisztráció szükséges a hack készítőjének az oldalán, és azt kell megadni.
Naplózva

Total hits:

2011. április 22. - 16:56:17
Szakaszvezető
**
Aktivitás
2%
User No : 26862

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2011. április 22. - 16:56:17 »

Találtam egy igen tanulságos írást a bmumt2 oldalán (metin2-es p-szerver). Idézem:

"Ne akarjunk csalni, megkönnyíteni magunknak a játékot mindenféle külsõ program használatával. Nagyon sok féle fajta segédprogram (hack) létezik a metinhez, melyek nagyon csábító ajánlatokkal kecsegtetik a játékosokat. Erõsebb skillek, gyorsabb mozgás vagy ütés, teleportálás, tárgy ellopás másoktól, yanghack és még sorolhatnám. Sok játékos elcsábul és a könnyebb utat választja és közben nem is sejti, hogy milyen veszélyeknek teszi ki magát."

Milyen igaz... Szóval kiegészíteném azzal magamat:

A hack választásnál figyeljetek arra is, hogy ne kérjen játékbeli id-t és jelszót. Pl: acuntunk: pistike23 jelszó:123 akkor ezt NE ADJUK MEG SE ITT, SE MÁSHOL. Kivételek azok a hackek, amikhez külön regisztráció szükséges a hack készítőjének az oldalán, és azt kell megadni.
Akkor se kell megadni. Miért kérnék el a te felhasználóneved és jelszavad? Ez az előfizetős hackeknél létezik, de ott is csak regisztrálni kell a weboldalon. A weboldalon pedig nem a játékbeli adataidat kérik el hanem amivel regisztrálsz a weboldalra pl.: belépéshez szükséges felhasználónév, jelszó stb. Olyan weboldalt énis tudok csinálni ami kikéri a játékbeli adataidat és pár ember el hiszi hogy ezt meg azt kap ha kitöltötte az űrlapot. ( NEM HÍRDETNI AKAROK.) Erre a célra megfelel az atw.hu . 
Naplózva
2011. április 22. - 19:42:13
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
16%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2011. április 22. - 19:42:13 »

Azt írta:

"A hack választásnál figyeljetek arra is, hogy ne kérjen játékbeli id-t és jelszót. Pl: acuntunk: pistike23 jelszó:123 akkor ezt NE ADJUK MEG SE ITT, SE MÁSHOL. Kivételek azok a hackek, amikhez külön regisztráció szükséges a hack készítőjének az oldalán, és azt kell megadni."

Akkor most próbáld meg újraelemezni a mondatot és értsd meg hogy mit is írt.
Naplózva

NE VEGYÉL FEL XFIRE-RE.
Helyette csatlakozz ide:

2011. április 23. - 08:03:52
Szakaszvezető
**
Aktivitás
2%
User No : 26862

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2011. április 23. - 08:03:52 »

Lehet úgy is értelmezni hogy a játékbeli adataidat adod meg egy weboldalon. Erre nem gondoltál?
Sok olyan ember van aki fűt-fát ígér csak töltse ki az űrlapot. Ilyen űrlapot bárki tud csinálni, és bárminek lehet álcázni.
Naplózva
2011. április 23. - 10:42:14
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2011. április 23. - 10:42:14 »

Úgy látom nem fogd fel miről beszélek. Nem a játékbeli adatodat kéri a hack, hanem van egy oldal amire külön kell regisztrálni és nem azokat az adatokat kéri amik a játékban is...
Naplózva

Total hits:

2011. április 28. - 17:50:04
Tizedes
**
Aktivitás
9%
User No : 80829

Profil megtekintése
Nem elérhető