Sziasztok!
Egyszer csak úgy döntöttem, h mi lenne ha csinálnánk egy "klán"-t a YouTube-n.
A klán lényege az, h nagyjából minden játékhoz csinálnánk egy GamePlay videót. De persze ez HighDimension-ban lenne (HD!!!). A következőkben leírom a jelentkezést.
Hogyan jelentkezhetek?
Írsz egy üzenetet itt a fórumon nekem! Amiben persze neked megvannak a következő dolgok:
Minimum XY éves vagy! (Hát mivel az év nem számit az IQ(igazi) számít, h minden ******ségről ne csinálj videót!
Legyen Fraps Registered version-d! Ha nincs akkor letölthető lentről.
Legyen skype-d! Ha nincs akkor a regisztrációdban a felhasználó neved NEVED.gamer-legyen! (Nem kötelező de nagyon jó lenne!)
Ha megosztós a neved akkor min 10 mb-s de ha külön routeres vagy akkor elég lesz 4-5 mb is!
Külön kérvények GTA IV és San Andreas, Metin2 játékosoknak, GamePlayereknek! (Akik tagok lesznek!)
Tudj Móddolni!!! Fontos ha autót mutatunk be!
Továbbá Legyen SpeedoMetered! Jó lenne ha km/h-t mutatna.
Metin2-re meg azért ha privát szervert akarunk bemutatni akkor legyen szép és jó kliensed.
Mit kell csinálnunk?
Csinálsz egy Nagyon jó videót és valahova Titkosan feltöltöd és megadod nekem a linket letöltöm és átszerkesztem a videót vagy HD-ba megpróbálom átkonvertálni.
Milyen emberkékre vannak szűkségünk?
GTA Stunterekre
GTA Nyugisan vezető emberekre (ha autót vagy valami mást akarunk bemutatni)
GTA Gyors hajtókra (Ha az autónak a sebességét szeretnénk publikálni.Külsővel!)
GTA Multiplayeres stuntolás!
GTA & METIN Új "dolog" bemutatására.
Szlogenünk: (Én csináltam és kicsit sok időbe telt, 2 is van belőle de aki tud videót szerkeszteni már profi módon akkor az is szóljon!)
Egy GTA San Andreasos gameplay gyorsaságra nézve:
A "Second" (gyengébbeknek angolul 2. (második)) Szlogent használjuk addig amíg nem csinálok/unk jobbat.
Üzeneteket várom!!!
Ja és a kritikákat is mivel gondolom van pár emberke akinek az is van! És a JÓ kritikákat is várom.