Üdvözlünk!

Szeretnél csatlakozni Magyarország első és legnagyobb INGYENES Multiplayer Game adatbázisát tartalmazó ProGamer weboldalához?! Szeretnél te is a legjobb lenni, vagy egy különleges közösségben klubtaggá válni, és a játékok minden titkát megismerni?! Akkor itt a helyed! Újraépített tartalom, több ezer INGYENES CFG Csomag, WALLHACK és CSALÁS.

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ!

Regisztráció   Elfelejtetted a jelszavad?   Activate

• Főoldal
  • Súgó
  • Súgó
  • Keresés
  • A legutóbbi látogatásom óta írták.
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
PRIVÁT HACK VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG:
Vásárolj Privát csalást a készítőtől!
  • PB nem észleli a csalást!
  • VAC nem észleli a csalást!
  • XAC nem észleli a csalást!
Hírdetés
CD Kulcs Hirdetés
Battlefield 3: 8,990Ft
Call Of Duty 2 3,900Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 4,600Ft
Call of Duty 6: Modern Warfare 2 5,990Ft
Call of Duty 7: Black Ops (steam) 9,990Ft
RIFT MMORPG +30 nap játék 4,990Ft
Battlefield Bad Company 2 (Origin) 4,990Ft
HomeFront (steam) 4,990Ft
World Of Warcraft +60 nap játék (EU) 6,490Ft
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: Saját bot készítése [Kezdő szint]  (Megtekintve 3590 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
2011. Október 06. - 19:24:32
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
16%
User No : 45411
IQ Skill: 191

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #60 Dátum: 2011. Október 06. - 19:24:32 »

Nos, nagyon jó magammal beszélgetni, de azért felteszem a kérdést:

Hogy lehetne megcsinálni, hogy maga az au3 fájlom csinál egy dll-t, és a dll működteti továb az egészet? Tehát abban van benne a program többi része, a feltételek, stb.Vagy ez már más?Lehetséges egyáltalán?

Az előzőre a választ nem tudom ("A StringFormat mire jó?")
A jelenlegi kérdésedről pedig:
Már próbálkoztam vele de ÉN még nem tudtam megoldani. Maximum annyi hogy indításkor kimásolja valahova a DLL-t és futtatja / injectálja amibe akarod.
Naplózva

NE VEGYÉL FEL XFIRE-RE.
Helyette csatlakozz ide:
http://www.xfire.com/communities/mpcheater/
Itt beszélhetsz ha van bármi gond!

2011. Október 06. - 19:27:06
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 56143
IQ Skill: 14
League of Legends Champ Collector

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #61 Dátum: 2011. Október 06. - 19:27:06 »

Csak mert egy olyan diskvirust szeretnék, ami neked van, csak elindítja a fő scriptet > az csináld egy dll fájlt, ami hogyha nem találja a fő fájlt (ami minden indításkor behívja ugye a dll-t, stb) akkor kreál olyat, stb... (most ezért lenne lényeg, de most az egész program-elképzelést hosszú volna leírni, de azokat még megis tudnám oldani/megis tudom. remélem érthető Vigyorog
Naplózva

2011. December 10. - 14:26:40
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%
User No : 61319
IQ Skill: 120
[ Metin2 editor/hacker/modder ]

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #62 Dátum: 2011. December 10. - 14:26:40 »

MsgBox gombra kattintás érzékelése

Ugyebár lehet msgboxnak különböző gombokat adni. Például lehet yes, no gombunk stb... De attól, hogy még van nem tudjuk használni... Ezt így tudjuk beállítani:

Először is válasszuk ki, hogy milyen gombokat szeretnénk.

0 OK button
1 OK and Cancel
2 Abort, Retry, and Ignore
3 Yes, No, and Cancel
4 Yes and
5 Retry and Cancel
6 Cancel, Try Again, Continue (azthiszem ez csak XPn/win2000 ren megy..)

Kód:
MsgBox([kívánt kódunk az előbbiből], "Címsor", "Szöveg")

Most pedig először is szükségünk van a felhasználó által lenyomott gomb értékének beolvasására, eltárolására. Ezt így tudjuk megtenni:

Kód:
$box1 = MsgBox([kívánt gombjaink], "Címsor", "Szöveg")

Most pedig tudnunk kell a gombok értékét.

OK  1
CANCEL  2
ABORT  3
RETRY  4
IGNORE  5
YES  6
NO  7
TRY AGAIN 10
CONTINUE 11

Példa hogy hogyan tudjuk mindezt felhasználni:

Kód:
$Exists = ProcessExists("firefox.exe")
If $Exists > 0 Then
$asdbox = MsgBox(4, "Figyelmeztetés", "A FireFox már fut. Be kell zárnod a hibátlan működés érdekében. Bezárjam?")
If $asdbox = 6 Then
ProcessClose("firefox.exe")
Else
MsgBox(0, "Ahogy gondolod...", "Ha nem zárod be, majd én bezárom magam...")
Exit
EndIf
EndIf

While másképp

Ma éppen RegBotot készítettem, és elgondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne azt, hogy addig ismétel egy dolgot amíg az be nem következik. (nem az ExitLoopot használva)

Nah de akkor mégis hogyan lehet ezt megcsinálni?

A válasz végtelenül egyszerű:

While a folyamat ami addig ismétlődik amíg meg nem történik (pld mint If nél, csak nem kell Then)
        asd
        asd
        asd...
WEnd

Gyakorlatban?

Kód:
Vegyünk egy egyszerű dolgot. Azt akarjuk, hogy mikor elindul a programunk ne fusson a FireFox.
If $Exists > 0 Then
While $Exists > 0
$box = MsgBox(5, "A FireFox még mindíg fut!", "Zárjad befele!!!")
If $box = 4 Then
Else
Exit
EndIf
WEnd
EndIf

És mi van akkor, ha például egy olyan grafikus menüt szeretnénk while ba rakni, amitől azt várnánk el, hogy ha 1 gombra kattintunk beolvasson egy értéket mindaddig, míg az egyik érték nem lesz nagyobb míg másik? Akkor ha jól csináljuk, akkor is azt fogjuk tapasztalni, hogy folyton villog az egész, mert folyton frissíti while miatt... Ilyenkor a megoldás a következő:

InputBox használata. (+ ContinueLoop, + StringLen)

Vegyük például, hogy azt szeretnénk, hogy ne legyen hosszabb a kódunk 7 számnál.

Kód:
$Chardel = 00000
If StringLen($Chardel) < 7 Then
$KDel = MsgBox(1, "Figyelem!", "A karaktertörlő kódnak pontosan 7 karakternek kell lennie! Változtasd meg!")
If $KDel = 1 Then
While 1
$NKDel = InputBox("Karaktertörlő kód megváltoztatása", "A karaktertörlő kódodnak pontosan 7 karakterből kell állnia!", "" & $Chardel, "", 270, 140)
If @error = 0 Then
If StringLen($NKDel) = 7 Then
$Chardel = $NKDel
ExitLoop
Else
$Chardel = $NKDel
MsgBox(0, "Ajj...", "Megmondtam, hogy pontosan 7 karakter!")
ContinueLoop
EndIf
EndIf
If @error = 1 Then Exit
WEnd
Else
Exit
EndIf
EndIf

Magyarázatok:

Csak a While 1 ben lévő résszel fogunk most foglalkozni. Először is bekértem az inputbox értékét egy NKDel nevű változóba, ezáltal fogjuk megtudni, hogy mit írt be a felhasználó az Inputba. Ezután 2 feltételt adtam meg. Az elsőt akkor hajtja végre, hogyha a felhasználó az OK gombra kattint, a 2. at pedig akkor hogyha a CANCEL re. Itt is külön értékek vannak a gomboknak melyek:

0 = The string returned is valid.
1 = The Cancel button was pushed.
2 = The Timeout time was reached.
3 = The InputBox failed to open. This is usually caused by bad arguments.
4 = The InputBox cannot be displayed on any monitor.
5 = Invalid parameters width without height or left without top.

Ezeket az @error al együtt tudjuk felhasználni. (mert ugyebár ezek error kódok)
Kód:
Például: If @error = 0 Then
Ez akkor fog beigazolódni, hogyha a visszatérés érvényes, azaz a felhasználó megnyomta az OK gombot. Az első feltételben van még 1 feltétel. Ugyebár ha pontosan 7 karaktert írt be a felhasználó(StringLen(valami)), akkor felülírja az előző értéket a Chardel változóban, majd befejezi az ismétlést, és folytatja a programot(ExitLoop). Ha pedig az ellenkezője (else) történik, akkor felülírja a Chardel változót (később elmondom miért van itt fontossága ennek) majd pedig előhoz egy MsgBox ot, aztán folytatja előröl a While ben lévő részt(ContiuneLoop). Most kicsit foglalkozzunk bővebben az InputBox ban lévőkkel.

InputBox("Karaktertörlő kód megváltoztatása", "A karaktertörlő kódodnak pontosan 7 karakterből kell állnia!", "" & $Chardel, "", 270, 140)

InputBox("Fejléc", "Szöveg", "Alap szöveg ami, ha megnyílik az InputBox akkor ez lesz benne.", "Az a jel amit arra ír ki, amit beírsz. Például ez jelszavaknál fontos. Ha * jelet írsz, akkor amit beírsz annak a helyére * fog írni", szélesség, magasság, távolság a képernyő bal szélétől, távolság a képernyő tetejétől)

Az utolsó 4 be nem fontos írni, akár ki is hagyhatod. Ha például csak a képernyő tetejétől lévő távolságot szeretnéd módosítani, akkor így töltöd ki : ..., -1, -1, -1, és ide a távolságot) (a - 1 ek helyén az alapértelmezett adatok lesznek)

És ha változót szeretnénk beírni valahova?

Akkor csak annyit kell tennünk, hogy egy & jellel hozzáadjuk a változó nevét. Például:

Kód:
InputBox("Valami:" & $Val1, "Érték1: " & $Val2 & "Érték2: " & $Val3)

Remélem segítettem Mosolyog
Naplózva

Nekem mindíg igazam van. Kivéve amikor tévedek...

AVG Anti-Virus Free Edition 2011!
Tutorial - Hogyan hackeljünk?

Total hits:

2011. December 10. - 19:26:07
Őrmester
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #63 Dátum: 2011. December 10. - 19:26:07 »

nem olvastam végig (egyenlőre) de az amit olvastam, nagyon tetszik! Mosolyog köszi

Dupla üzenet: 2011. December 10. - 19:35:33
egyébként valaki letudja írni, hogy lehet emailt küldeni programmal magamnak?
Naplózva

2011. December 10. - 20:07:18
Főtörzsőrmester
Aktivitás
12%
User No : 78227
IQ Skill: 78

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #64 Dátum: 2011. December 10. - 20:07:18 »

MsgBox gombra kattintás érzékelése

Ugyebár lehet msgboxnak különböző gombokat adni. Például lehet yes, no gombunk stb... De attól, hogy még van nem tudjuk használni... Ezt így tudjuk beállítani:

Először is válasszuk ki, hogy milyen gombokat szeretnénk.

0 OK button
1 OK and Cancel
2 Abort, Retry, and Ignore
3 Yes, No, and Cancel
4 Yes and
5 Retry and Cancel
6 Cancel, Try Again, Continue (azthiszem ez csak XPn/win2000 ren megy..)

Kód:
MsgBox([kívánt kódunk az előbbiből], "Címsor", "Szöveg")

Most pedig először is szükségünk van a felhasználó által lenyomott gomb értékének beolvasására, eltárolására. Ezt így tudjuk megtenni:

Kód:
$box1 = MsgBox([kívánt gombjaink], "Címsor", "Szöveg")

Most pedig tudnunk kell a gombok értékét.

OK  1
CANCEL  2
ABORT  3
RETRY  4
IGNORE  5
YES  6
NO  7
TRY AGAIN 10
CONTINUE 11

Példa hogy hogyan tudjuk mindezt felhasználni:

Kód:
If $Exists > 0 Then
$asdbox = MsgBox(4, "Figyelmeztetés", "A FireFox már fut. Be kell zárnod a hibátlan működés érdekében. Bezárjam?")
If $asdbox = 6 Then
ProcessClose("firefox.exe")
Else
MsgBox(0, "Ahogy gondolod...", "Ha nem zárod be, majd én bezárom magam...")
Exit
EndIf
EndIf

While másképp

Ma éppen RegBotot készítettem, és elgondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne azt, hogy addig ismétel egy dolgot amíg az be nem következik. (nem az ExitLoopot használva)

Nah de akkor mégis hogyan lehet ezt megcsinálni?

A válasz végtelenül egyszerű:

While a folyamat ami addig ismétlődik amíg meg nem történik (pld mint If nél, csak nem kell Then)
        asd
        asd
        asd...
WEnd

Gyakorlatban?

Kód:
Vegyünk egy egyszerű dolgot. Azt akarjuk, hogy mikor elindul a programunk ne fusson a FireFox.
If $Exists > 0 Then
While $Exists > 0
$box = MsgBox(5, "A FireFox még mindíg fut!", "Zárjad befele!!!")
If $box = 4 Then
Else
Exit
EndIf
WEnd
EndIf

És mi van akkor, ha például egy olyan grafikus menüt szeretnénk while ba rakni, amitől azt várnánk el, hogy ha 1 gombra kattintunk beolvasson egy értéket mindaddig, míg az egyik érték nem lesz nagyobb míg másik? Akkor ha jól csináljuk, akkor is azt fogjuk tapasztalni, hogy folyton villog az egész, mert folyton frissíti while miatt... Ilyenkor a megoldás a következő:

InputBox használata. (+ ContinueLoop, + StringLen)

Vegyük például, hogy azt szeretnénk, hogy ne legyen hosszabb a kódunk 7 számnál.

Kód:
$Chardel = 00000
If StringLen($Chardel) < 7 Then
$KDel = MsgBox(1, "Figyelem!", "A karaktertörlő kódnak pontosan 7 karakternek kell lennie! Változtasd meg!")
If $KDel = 1 Then
While 1
$NKDel = InputBox("Karaktertörlő kód megváltoztatása", "A karaktertörlő kódodnak pontosan 7 karakterből kell állnia!", "" & $Chardel, "", 270, 140)
If @error = 0 Then
If StringLen($NKDel) = 7 Then
$Chardel = $NKDel
ExitLoop
Else
$Chardel = $NKDel
MsgBox(0, "Ajj...", "Megmondtam, hogy pontosan 7 karakter!")
ContinueLoop
EndIf
EndIf
If @error = 1 Then Exit
WEnd
Else
Exit
EndIf
EndIf

Magyarázatok:

Csak a While 1 ben lévő résszel fogunk most foglalkozni. Először is bekértem az inputbox értékét egy NKDel nevű változóba, ezáltal fogjuk megtudni, hogy mit írt be a felhasználó az Inputba. Ezután 2 feltételt adtam meg. Az elsőt akkor hajtja végre, hogyha a felhasználó az OK gombra kattint, a 2. at pedig akkor hogyha a CANCEL re. Itt is külön értékek vannak a gomboknak melyek:

0 = The string returned is valid.
1 = The Cancel button was pushed.
2 = The Timeout time was reached.
3 = The InputBox failed to open. This is usually caused by bad arguments.
4 = The InputBox cannot be displayed on any monitor.
5 = Invalid parameters width without height or left without top.

Ezeket az @error al együtt tudjuk felhasználni. (mert ugyebár ezek error kódok)
Kód:
Például: If @error = 0 Then
Ez akkor fog beigazolódni, hogyha a visszatérés érvényes, azaz a felhasználó megnyomta az OK gombot. Az első feltételben van még 1 feltétel. Ugyebár ha pontosan 7 karaktert írt be a felhasználó(StringLen(valami)), akkor felülírja az előző értéket a Chardel változóban, majd befejezi az ismétlést, és folytatja a programot(ExitLoop). Ha pedig az ellenkezője (else) történik, akkor felülírja a Chardel változót (később elmondom miért van itt fontossága ennek) majd pedig előhoz egy MsgBox ot, aztán folytatja előröl a While ben lévő részt(ContiuneLoop). Most kicsit foglalkozzunk bővebben az InputBox ban lévőkkel.

InputBox("Karaktertörlő kód megváltoztatása", "A karaktertörlő kódodnak pontosan 7 karakterből kell állnia!", "" & $Chardel, "", 270, 140)

InputBox("Fejléc", "Szöveg", "Alap szöveg ami, ha megnyílik az InputBox akkor ez lesz benne.", "Az a jel amit arra ír ki, amit beírsz. Például ez jelszavaknál fontos. Ha * jelet írsz, akkor amit beírsz annak a helyére * fog írni", szélesség, magasság, távolság a képernyő bal szélétől, távolság a képernyő tetejétől)

Az utolsó 4 be nem fontos írni, akár ki is hagyhatod. Ha például csak a képernyő tetejétől lévő távolságot szeretnéd módosítani, akkor így töltöd ki : ..., -1, -1, -1, és ide a távolságot) (a - 1 ek helyén az alapértelmezett adatok lesznek)

És ha változót szeretnénk beírni valahova?

Akkor csak annyit kell tennünk, hogy egy & jellel hozzáadjuk a változó nevét. Például:

Kód:
InputBox("Valami:" & $Val1, "Érték1: " & $Val2 & "Érték2: " & $Val3)

Remélem segítettem Mosolyog

Szép leírás. Ment a skill  Kacsint

nem olvastam végig (egyenlőre) de az amit olvastam, nagyon tetszik! Mosolyog köszi

Dupla üzenet: [time]2011. December 10. - 19:35:33[/time]

A régi kérdés. Erre énis nagyon sokáig kerestem a választ, de feladtam. Olyan BOT-ot tudunk készíteni ami e-mailt küld, de programmal nem tudunk AutoIT-ben. Illetvel tudtommal nem. Amikor ezen a kérdésen utoljára rágodtam, akkor Unc sem tudta. Azóta nemtudom Unc-nak változott e az álláspontja ezzel kapcsolatban, de én nem hinném.
Naplózva

Mai hirdetések:
-Még mindíg csajt keresek ! Privátba várom a ülgyek jelentkezését xD
- Füves zenéket keresek, címeket lehet írni privibe.
2011. December 10. - 20:16:04
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #65 Dátum: 2011. December 10. - 20:16:04 »

Köszönöm a skillt.

Mikor kijött a GGMT2 Epic mod akkor olyan biztonsági rendszer volt, hogy a progi küldött uncnak üzit, hogyha például hibásan indította a felhasználó. Szóval szerintem ő már rájött...
Naplózva

Total hits:

2011. December 10. - 22:16:20
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%
User No : 81686
IQ Skill: 7

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #66 Dátum: 2011. December 10. - 22:16:20 »

masodikbela, elkezdtél AU3-zni?
Egyébként az Email küldés az nekem megvan, Unc elküldte már egyszer. Bármelyik programba bele lehet építeni.
Naplózva
2011. December 10. - 22:20:01
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #67 Dátum: 2011. December 10. - 22:20:01 »

Csak annyi, hogy jó kis nyelv meg minden és most szükségem volt egy regbotra. Aztán unc csinált egy egyszerű, sima grafikus menü nélküli progit, nekem meg megtetszett és csináltam menüt, meg elkezdtem a biztonsági réseket betömni...

Megtaláltam a megoldást. Viszonylag kevés keresgetés árán találtam egy csodálatosan működő e-mail küldőt. Vágjunk is bele.

E-mail küldése

Noss először is másoljuk is be ezt a programunk aljára, vagy ahova gondolod:

Kód:
#Include<file.au3>

$SmtpServer = "MailServer"              ; address for the smtp-server to use - REQUIRED
$FromName = "Name"                      ; name from who the email was sent
$FromAddress = "your@Email.Address.com" ; address from where the mail should come
$ToAddress = "your@Email.Address.com"   ; destination address of the email - REQUIRED
$Subject = "Userinfo"                   ; subject from the email - can be anything you want it to be
$Body = ""                              ; the messagebody from the mail - can be left blank but then you get a blank mail
$AttachFiles = ""                       ; the file(s) you want to attach seperated with a ; (Semicolon) - leave blank if not needed
$CcAddress = "CCadress1@test.com"       ; address for cc - leave blank if not needed
$BccAddress = "BCCadress1@test.com"     ; address for bcc - leave blank if not needed
$Importance = "Normal"                  ; Send message priority: "High", "Normal", "Low"
$Username = "******"                    ; username for the account used from where the mail gets sent - REQUIRED
$Password = "********"                  ; password for the account used from where the mail gets sent - REQUIRED
$IPPort = 25                            ; port used for sending the mail
$ssl = 1                                ; enables/disables secure socket layer sending - put to 1 if using httpS

Global $oMyRet[2]
Global $oMyError = ObjEvent("AutoIt.Error", "MyErrFunc")

Func _INetSmtpMailCom($s_SmtpServer, $s_FromName, $s_FromAddress, $s_ToAddress, $s_Subject = "", $as_Body = "", $s_AttachFiles = "", $s_CcAddress = "", $s_BccAddress = "", $s_Importance="Normal", $s_Username = "", $s_Password = "", $IPPort = 25, $ssl = 0)
    Local $objEmail = ObjCreate("CDO.Message")
    $objEmail.From = '"' & $s_FromName & '" <' & $s_FromAddress & '>'
    $objEmail.To = $s_ToAddress
    Local $i_Error = 0
    Local $i_Error_desciption = ""
    If $s_CcAddress <> "" Then $objEmail.Cc = $s_CcAddress
    If $s_BccAddress <> "" Then $objEmail.Bcc = $s_BccAddress
    $objEmail.Subject = $s_Subject
    If StringInStr($as_Body, "<") And StringInStr($as_Body, ">") Then
        $objEmail.HTMLBody = $as_Body
    Else
        $objEmail.Textbody = $as_Body & @CRLF
    EndIf
    If $s_AttachFiles <> "" Then
        Local $S_Files2Attach = StringSplit($s_AttachFiles, ";")
        For $x = 1 To $S_Files2Attach[0]
            $S_Files2Attach[$x] = _PathFull($S_Files2Attach[$x])
;~          ConsoleWrite('@@ Debug : $S_Files2Attach[$x] = ' & $S_Files2Attach[$x] & @LF & '>Error code: ' & @error & @LF) ;### Debug Console
            If FileExists($S_Files2Attach[$x]) Then
                ConsoleWrite('+> File attachment added: ' & $S_Files2Attach[$x] & @LF)
                $objEmail.AddAttachment($S_Files2Attach[$x])
            Else
                ConsoleWrite('!> File not found to attach: ' & $S_Files2Attach[$x] & @LF)
                SetError(1)
                Return 0
            EndIf
        Next
    EndIf
    $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusing") = 2
    $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserver") = $s_SmtpServer
    If Number($IPPort) = 0 then $IPPort = 25
    $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpserverport") = $IPPort
    ;Authenticated SMTP
    If $s_Username <> "" Then
        $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpauthenticate") = 1
        $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendusername") = $s_Username
        $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/sendpassword") = $s_Password
    EndIf
    If $ssl Then
        $objEmail.Configuration.Fields.Item ("http://schemas.microsoft.com/cdo/configuration/smtpusessl") = True
    EndIf
    ;Update settings
    $objEmail.Configuration.Fields.Update
    ; Set Email Importance
    Switch $s_Importance
        Case "High"
            $objEmail.Fields.Item ("urn:schemas:mailheader:Importance") = "High"
        Case "Normal"
            $objEmail.Fields.Item ("urn:schemas:mailheader:Importance") = "Normal"
        Case "Low"
            $objEmail.Fields.Item ("urn:schemas:mailheader:Importance") = "Low"
    EndSwitch
    $objEmail.Fields.Update
    ; Sent the Message
    $objEmail.Send
    If @error Then
        SetError(2)
        Return $oMyRet[1]
    EndIf
    $objEmail=""
EndFunc   ;==>_INetSmtpMailCom
;
;
; Com Error Handler
Func MyErrFunc()
    $HexNumber = Hex($oMyError.number, 8)
    $oMyRet[0] = $HexNumber
    $oMyRet[1] = StringStripWS($oMyError.description, 3)
    ConsoleWrite("### COM Error !  Number: " & $HexNumber & "   ScriptLine: " & $oMyError.scriptline & "   Description:" & $oMyRet[1] & @LF)
    SetError(1); something to check for when this function returns
    Return
EndFunc   ;==>MyErrFunc

Töltsük ki megfelelően a változókat.
 $SmtpServer : Ide írod az smtp szerver címét. Szükségünk van pl egy mail.com os vagy pedig egy gmail.com os regisztrációra. SMTP címek: Gmail: smtp.gmail.com Mail: smtp.mail.com

$FromName: Küldő neve.

$FromAddress : Az a cím ahonnan a levél jön. Pl: asd@mail.com

$ToAddress: Az a cím ahova küldeni fogja a levelet.

$Subject: Tárgy.

$Body: Levél tartalma. (szöveg)

$AttachFiles: Csatolmányok. Ha nem akarunk csatolni semmit hagyjuk üresen.

$CcAddress és $BccAddress - Ha jól tudom akkor az hogy ki kapjon másolatot és titkos másolatot.

$Importance: Fontosság. High, Normal, Low

$Username: Felhasználónév. Pl: asd@mail.com

$Password: Jelszó...

$IPPort: Port... mail.com nál 465

$ssl: 1 est írjunk pld mail.com nál. (SSL titkosítás, ez a szolgáltatótól függ)

Most pedig el kell küldenünk az E-mailt. Ezt ezzel a paranccsal tudjuk megtenni:

Kód:
_INetSmtpMailCom($SmtpServer, $FromName, $FromAddress, $ToAddress, $Subject, $Body, $AttachFiles, $CcAddress, $BccAddress, $Importance, $Username, $Password, $IPPort, $ssl)

Ezt innentől fogva bármikor felhasználhatjuk, és beépíthetjük kedvünk szerint. Nem túl nagy dolog, mert nem én írtam, hanem neten találtam ezt az egészet. Remélem azért segítettem.
« Utoljára szerkesztve: 2011. December 12. - 12:37:21 írta Unc3nZureD » Naplózva

Total hits:

2011. December 13. - 16:45:44
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #68 Dátum: 2011. December 13. - 16:45:44 »

Publikálom az egyik munkámat, nemrég csináltam. 5 perc volt ugyan, de attól nekem még tetszik Vigyorog Csinálok majd még szorzást, osztást stb...
Naplózva
2011. December 13. - 16:54:57
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
67%

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #69 Dátum: 2011. December 13. - 16:54:57 »

hehh.... Tetszik. Már elsőt elrontottam Vigyorog Nah jó csak a 2. at :$ xD Ment a skill. Szép munka.
Naplózva

Total hits:

2011. December 13. - 16:56:44
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #70 Dátum: 2011. December 13. - 16:56:44 »

Köszi! A kivonáson már dolgozok, az osztásnál majd megcsinálom, hogy az osztó ne lehessen nulla.
Naplózva
2011. December 14. - 16:35:29
Őrmester
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #71 Dátum: 2011. December 14. - 16:35:29 »

Köszi, közben már az email küldésre rájöttem, hogy hogyan eszik - isszák. Vigyorog
Naplózva

2012. Február 25. - 08:57:11
Közlegény
*
Aktivitás
0%
User No : 10483
IQ Skill: 0

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #72 Dátum: 2012. Február 25. - 08:57:11 »

Tudom, hogy nem egyszerű a struktúrája a game bot programnak, de szeretnék csinálni egy minimális bot programot, ami pl. a world of warcraft nevű játékhoz kapcsolódna, konkrétabban egy leveling bot programot, egy viszonylagosan egyszerű kezelő felülettel. Most nyilván, nem wowglider vagy egyéb hasonló komoly szintű bot programot akarnék létrehozni, mert a szükséges tudás hiányában esélytelen, inkább valami olyasmit ami hasonló egy egyszerű farmoló robothoz, ahol mondjuk 1-től 5-ös szintig fejlődik teljesen automatizáltan, magyarul kicsit intelligensebb robot. Tetszik ez a programozás rész, tudom hogy bele csaptam a lecsóba, mert ez a legmagasabb szintek közé tartozik, de ebben szeretnék segítséget kérni valakitől.

Elképzelésem szerint, létre kell hozni adott táblákat scripteket, amiből a fő program majd táplálkozni fog és ott fixálni kell az adott cselekvésre vonatkozó feltételeket:
Gondolok itt arra, hogy minden adott szinten elvégezze a megfelelő tevékenységeket. (Quest felvétel/teljesítés/leadás, npc-k betáplálása, minden x órában javítson 1 alkalommal, ha y % alá megy az élete és van rá spellje akkor használja, ha combatban van akkor spellből, ha non combatban van, akkor töltőkből táplálkozzon, stb..)
Egyenlőre egy kasztból is örülnék, ha létre tudnék hozni valami hasonlót.

Először is, szükségem lenne arra, hogyan tudok létre hozni egy kezelő felületet, másodszor az automatizált intelligens billentyűzet+egér parancsokra. (Nem erre gondolok, hogy mouseclick vagy send vagy hasonló.) Továbbá, hogy úgy nevezett waypointokat kell megadnom ahhoz, hogy arra menjen amerre szükséges? És az adott területen, addig járkáljon és cselekedjen, amíg el nem végzi a küldetést. Tudom, hogy általában szerver függő, hogy merre helyezkednek el az npck.

Esetleg egy működő 3.3.5.-ös bot linknek is örülnék, bár ez a saját megoldás jobban tetszene.

Segítséget előre is köszönöm!
Naplózva
2012. Február 25. - 12:00:55
Őrmester
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #73 Dátum: 2012. Február 25. - 12:00:55 »

Arra én is kíváncsi volnék, hogy hogy lehet lekérdezni wowból, hogy combatban van-e, nincs, és hasonlók.

Egyébként szerintem ezzel a nyelvvel nagyon hosszú ideig tart akár csak pár szintre is megírni, mert nagyon sok dologtól függnek ezek a dolgok.
Naplózva

2012. Február 25. - 13:25:34
Közlegény
*
Aktivitás
0%
User No : 10483
IQ Skill: 0

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #74 Dátum: 2012. Február 25. - 13:25:34 »

Igen, sajnos ezt én is tudom, hogy rengeteg feltételt és kritériumot kell meg adni ahhoz, hogy megfelelően működjön a program.  Szomorú
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7   Fel
Nyomtatás
Ugrás: