Üdvözlünk!

Szeretnél csatlakozni Magyarország első és legnagyobb INGYENES Multiplayer Game adatbázisát tartalmazó ProGamer weboldalához?! Szeretnél te is a legjobb lenni, vagy egy különleges közösségben klubtaggá válni, és a játékok minden titkát megismerni?! Akkor itt a helyed! Újraépített tartalom, több ezer INGYENES CFG Csomag, WALLHACK és CSALÁS.

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ!

Regisztráció   Elfelejtetted a jelszavad?   Activate

• Főoldal
  • Súgó
  • Súgó
  • Keresés
  • A legutóbbi látogatásom óta írták.
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
PRIVÁT HACK VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG:
Vásárolj Privát csalást a készítőtől!
  • PB nem észleli a csalást!
  • VAC nem észleli a csalást!
  • XAC nem észleli a csalást!
Hírdetés
CD Kulcs Hirdetés
Battlefield 3: 8,990Ft
Call Of Duty 2 3,900Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 4,600Ft
Call of Duty 6: Modern Warfare 2 5,990Ft
Call of Duty 7: Black Ops (steam) 9,990Ft
RIFT MMORPG +30 nap játék 4,990Ft
Battlefield Bad Company 2 (Origin) 4,990Ft
HomeFront (steam) 4,990Ft
World Of Warcraft +60 nap játék (EU) 6,490Ft
Oldalak: [1]   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: 0xc0000008 hibára a megoldás  (Megtekintve 143 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2011. November 16. - 18:09:09
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 56143
IQ Skill: 14
League of Legends Champ Collector

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Dátum: 2011. November 16. - 18:09:09 »

Üdv!

Mint tudjátok, a múlt időben én szenvedtem ebben a hibában.

Először is, amit tudni kell erről, hogy ezt egy vírus okozza, és randomban az .exe fájlokra ezt a hibát dobja ki, nem nyitja meg a víruskergető, vírusscanner, micrososft, stbstb oldalakat.Nos, ezt mindet egy vírus okozza.Elvilekben, ez a vírus mailben terjed, ezért is célszerű PopTray nevezetű mail programot használni, mert az csak .html fájlokban tölti le a mailt, és hogyha érdekel a mailed, vagy van benne kép, vagy akármi más, akkor töltheted le, így nem kapod el a vírust.

Szükség lesz újra telepítésre, szóval ha valaki nem akarja, az ne is olvasson tovább!

Először is tudni kell, hogy a vírus eltüntetéséhez szükségünk lesz egy Windows (vagy amit telepíteni akarunk majd) telepítő cdre, egy registry, felesleges fájl, stb tisztító programra.

Maga a folyamat:

Először is, futtasunk le egy vírusírtást, és tüntessük el vele a gyanús fájlokat.
Ez után, csináljunk egy felesleges fájl-tisztítást, majd egy registry cleant, ÉS ezután, mégegy felesleges fájl tisztítást, hátha maradt valami, vagy a registryből kiszaladt valami.
Nos, ez után jön a hardware része.
FIGYELEM aki nem ért a hardwarek cseréléséhez, kivételéhez, betételéhez, az kérjen egy hozzáértőtől segítséget, mert komoly problémákat tud okozni! Ezért, én felelősséget NEM vállalok!
Szóval, elsőnek is, tegyük be a telepítő cd-t,majd kapcsoljuk ki a számítógépet, húzzunk ki belőle MINDEN madzagot (fülestől kezdve az egéren át a monitor zsínorjáig), majd vegyük le a gép oldalát.
Nos, ugyebár a BIOS-nak van egy úgynevezett "eleme".Ezt vegyük ki, tegyük le úgy, hogy semmi baja ne legyen.Másodszorra, vegyük le a processzorról a hűtőt, majd vegyük ki magát a processzort (nekem speciel ez a rész oldotta meg, de a többi is megvolt, viszont egyedül azok nem oldották meg), majd várjunk 10-15 másodpercet.Ez nagyon fontos része a dolognak, ugyan is, ilyenkor a gép nem érzékeli, hogy lenne benne, ezért le reseteli az adatokat.(ezért fontos, hogy ne legyen áram alatt, véletlenül se)Ez után, tegyünk vissza bele mindent, úgy ahogy volt, majd indítsuk el a számítógépet.
Állítsuk be nagyon gyorsan,  hogy arról a meghajtóról indítsa, amiben a lemez van, ha esetleg van több is, különben akár el is cseszheti az egészet.Nos, ha ez megvan, tegyük fel a zsír új rendszerünket, immáron a vírusírtó nélkül. Mosolyog És, ahogy mondtam, mostantól célszerű PopTry nevezetű mail programot használni, a fentebbek leírtak miatt.

Ha valamit elrontottam, találtak helyesírási hibát, szóljatok, köszi.

Ha megoldotta a problémádat, vagy csak tetszik a leírás, ne félj a +skill gombtól Vigyorog

(nos Metax bá' jöhet okosokdni, hogy miért ******ség, amit írtam Bibííí)
Naplózva

2011. November 16. - 21:54:58
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
0%
User No : 18929
IQ Skill: 306

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2011. November 16. - 21:54:58 »

Nem bírtam ellenállni a kiírásnak, bele kell kötnöm. Mosolyog
"Elvilekben" - ilyen magyar szó nem létezik, amire te gondolsz az valószínűleg 'Elviekben'
Az "újra telepítés" egybe van.
"futtasunk" -> futtassunk.
"Ez után" - egybe van (a másodikat már sikerült így írni, a harmadikat szintúgy nem Mosolyog).
"ugyan is' - egybe van.
"És" -el nem kezdünk mondatot.
"Ha valamit elrontottam, találtak helyesírási hibát, szóljatok, köszi." <- Ezzel a mondattal az a gond, hogy a közepén magázódsz ((önök)találtak), a végén pedig tegeződsz ((ti)szóljatok).
"okosokdni" -> okoskodni.
Sok helyen felmerül az a formalitási hiba is, hogy a mondat végi pont után nem hagysz ki egy szóköznyi helyet a következő mondat kezdete előtt.
A LoLos signaturet pedig szép csendben elcsenem. Kacsint
Naplózva

2011. November 16. - 22:37:12
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 56143
IQ Skill: 14
League of Legends Champ Collector

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2011. November 16. - 22:37:12 »

ÓÓ, igaz, egyébként tudok magyarul írni, csak elég szar állapotban voltam.Köszi, átnézem.Technikai részénél semmit nem rontottam el, számítástechnikus úr? Vigyorog

edit: nagyszerű, már nem tudom szerkeszteni.
Naplózva

2011. November 16. - 22:50:57
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
0%
User No : 18929
IQ Skill: 306

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2011. November 16. - 22:50:57 »

Technikai részénél semmit nem rontottam el, számítástechnikus úr? Vigyorog
Kifejezetten nem nagyon találkoztam még ezzel, úgyhogy fogalmam sincs.
Naplózva

Oldalak: [1]   Fel
Nyomtatás
Ugrás: