Üdv!
Mint tudjátok, a múlt időben én szenvedtem ebben a hibában.
Először is, amit tudni kell erről, hogy ezt egy vírus okozza, és randomban az .exe fájlokra ezt a hibát dobja ki, nem nyitja meg a víruskergető, vírusscanner, micrososft, stbstb oldalakat.Nos, ezt mindet egy vírus okozza.Elvilekben, ez a vírus mailben terjed, ezért is célszerű PopTray nevezetű mail programot használni, mert az csak .html fájlokban tölti le a mailt, és hogyha érdekel a mailed, vagy van benne kép, vagy akármi más, akkor töltheted le, így nem kapod el a vírust.
Szükség lesz újra telepítésre, szóval ha valaki nem akarja, az ne is olvasson tovább!
Először is tudni kell, hogy a vírus eltüntetéséhez szükségünk lesz egy Windows (vagy amit telepíteni akarunk majd) telepítő cdre, egy registry, felesleges fájl, stb tisztító programra.
Maga a folyamat:
Először is, futtasunk le egy vírusírtást, és tüntessük el vele a gyanús fájlokat.
Ez után, csináljunk egy felesleges fájl-tisztítást, majd egy registry cleant, ÉS ezután, mégegy felesleges fájl tisztítást, hátha maradt valami, vagy a registryből kiszaladt valami.
Nos, ez után jön a hardware része.
FIGYELEM aki nem ért a hardwarek cseréléséhez, kivételéhez, betételéhez, az kérjen egy hozzáértőtől segítséget, mert komoly problémákat tud okozni! Ezért, én felelősséget NEM vállalok!
Szóval, elsőnek is, tegyük be a telepítő cd-t,majd kapcsoljuk ki a számítógépet, húzzunk ki belőle MINDEN madzagot (fülestől kezdve az egéren át a monitor zsínorjáig), majd vegyük le a gép oldalát.
Nos, ugyebár a BIOS-nak van egy úgynevezett "eleme".Ezt vegyük ki, tegyük le úgy, hogy semmi baja ne legyen.Másodszorra, vegyük le a processzorról a hűtőt, majd vegyük ki magát a processzort (nekem speciel ez a rész oldotta meg, de a többi is megvolt, viszont egyedül azok nem oldották meg), majd várjunk 10-15 másodpercet.Ez nagyon fontos része a dolognak, ugyan is, ilyenkor a gép nem érzékeli, hogy lenne benne, ezért le reseteli az adatokat.(ezért fontos, hogy ne legyen áram alatt, véletlenül se)Ez után, tegyünk vissza bele mindent, úgy ahogy volt, majd indítsuk el a számítógépet.
Állítsuk be nagyon gyorsan, hogy arról a meghajtóról indítsa, amiben a lemez van, ha esetleg van több is, különben akár el is cseszheti az egészet.Nos, ha ez megvan, tegyük fel a zsír új rendszerünket, immáron a vírusírtó nélkül.

És, ahogy mondtam, mostantól célszerű PopTry nevezetű mail programot használni, a fentebbek leírtak miatt.
Ha valamit elrontottam, találtak helyesírási hibát, szóljatok, köszi.
Ha megoldotta a problémádat, vagy csak tetszik a leírás, ne félj a +skill gombtól

(nos Metax bá' jöhet okosokdni, hogy miért ******ség, amit írtam

)