Üdvözlünk!

Szeretnél csatlakozni Magyarország első és legnagyobb INGYENES Multiplayer Game adatbázisát tartalmazó ProGamer weboldalához?! Szeretnél te is a legjobb lenni, vagy egy különleges közösségben klubtaggá válni, és a játékok minden titkát megismerni?! Akkor itt a helyed! Újraépített tartalom, több ezer INGYENES CFG Csomag, WALLHACK és CSALÁS.

LETÖLTÉSHEZ KATTINTS ÉS REGISZTRÁLJ!

Regisztráció   Elfelejtetted a jelszavad?   Activate

• Főoldal
  • Súgó
  • Súgó
  • Keresés
  • A legutóbbi látogatásom óta írták.
  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
PRIVÁT HACK VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG:
Vásárolj Privát csalást a készítőtől!
  • PB nem észleli a csalást!
  • VAC nem észleli a csalást!
  • XAC nem észleli a csalást!
Hírdetés
CD Kulcs Hirdetés
Battlefield 3: 8,990Ft
Call Of Duty 2 3,900Ft
Call of Duty 4: Modern Warfare 4,600Ft
Call of Duty 6: Modern Warfare 2 5,990Ft
Call of Duty 7: Black Ops (steam) 9,990Ft
RIFT MMORPG +30 nap játék 4,990Ft
Battlefield Bad Company 2 (Origin) 4,990Ft
HomeFront (steam) 4,990Ft
World Of Warcraft +60 nap játék (EU) 6,490Ft
Oldalak: [1] 2   Le
Nyomtatás
Szerző Téma: 3D Játék készítés Projekt: Az Ismeretlen Katona.  (Megtekintve 1060 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
2011. December 11. - 13:14:14
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 36860
IQ Skill: -13

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Dátum: 2011. December 11. - 13:14:14 »

Üdv Mindenkinek
Belekezdűnk MrAlicardal egy játék készítésbe egy rpg játékba ami a középkori kalóz és az újkor keverékét fogja mutatni.
Terveznénk bele sokféle lehetöséget halászat pl szakmákat ács kovácsolás páncél készítés stb.
Sok várost ami felfedezésre vár. Egy nagy ellenséget akik elen hősünkel harcolnánk.
2 nagy sziget és egy kiseb böl állna a világ.
A hősünk egy ismeretlen katona lenne aki hajótörést szenved egy hajócsata közben és az egyik társa és ő élték csak túl a többiekröl nem tudnak semmit de ez is kiderülne idővel.
Az ismeretlen katonát egy dolog hajtja a bosszú a szülei meggyilkolása végett amit azok okoztak akiktől hajótörést szenvedett.
Sokféle szörnyeteget npc t tárgyat akarunk kihozni sok járható területet egy nagyon jó történetet.
És még sok más dolgot.
Plusz segítőket keresnénk 3d zés modellezés photoshopolásban jártas stb ami ehhez kapcsolódik dologban.
Ha vlaki vlamelyik dologhoz aránylag jól ért az írjon ide ha szeretne részt venni a játék készítési projektünkben.
A kérdéseket is itt lehet feltenni és a véleményeket is.
Naplózva

Blackicebit forumon adanos néven ismerhettek.
2011. December 11. - 21:27:56
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%
User No : 81686
IQ Skill: 7

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #1 Dátum: 2011. December 11. - 21:27:56 »

Sziasztok, ti miben dolgoztok? Programozással oldjátok meg, vagy programmal? Vagy valamilyen motorral(például a régi Wolfensteinnek is van a Wolf3D motorja azthiszem)? Vagy mi? Hogyan akarjátok ezt kivitelezni? Milyen programokat használtok? Egy kicsit bővebb leírást Vigyorog
Naplózva
2011. December 11. - 23:46:29
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%
User No : 52294
IQ Skill: 10

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #2 Dátum: 2011. December 11. - 23:46:29 »

Sziasztok, ti miben dolgoztok? Programozással oldjátok meg, vagy programmal? Vagy valamilyen motorral(például a régi Wolfensteinnek is van a Wolf3D motorja azthiszem)? Vagy mi? Hogyan akarjátok ezt kivitelezni? Milyen programokat használtok? Egy kicsit bővebb leírást Vigyorog

Érdekes az érdeklődésed....
A Wolf3D őszintén szólva egy nagy kuka,nem lehet tökéletes grafikai hátterel rendelkező játékot csinálni vele.
A szkriptelés és nagyjából az animáció rész rám marad.
d4nt3 bevállalta a statikus modellezést és annak a photoshop részét+textúrázást.
Jöhet még 1-2 emberke a modellezéshez+textúrázáshoz. Mosolyog
A hangok szerkesztéséhez speciálozódot emberek is jöhetnek,bár sok sound a free sound oldalról lesz lenyomva még a projekt elején.
A történetet és annak ábrázolása thor csinálja.
Jöhetnek még videó szerkesztéssel foglalkozó emberek.
Aki ért az iClone programhoz az is jöhet.
Aki szinkronhang akar lenni és thor azt irja,hogy megfelelő lenne 1-2 karakterhez akkor azok is jöhetnek,bár ezt jobban beszéljétek meg vele.
Hmm azt hiszem ennyi,majd idővel kialakul,hogy mi kell még. Bibííí
Naplózva
2011. December 12. - 16:07:18
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 56143
IQ Skill: 14
League of Legends Champ Collector

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #3 Dátum: 2011. December 12. - 16:07:18 »

Én ha akarjátok szívesen szinkronizálok - esetleg megpróbálhatok videót szerkeszteni, bár ezzel kapcsolatban semmit nem ígérhetek.Videó szerkesztésen belül mi kéne?Esetleg segíthetek kitalálni a karaktereket, képességeiket, passzívokat, kinézetet, stb.Nagyon programozás részben nem tudok segíteni.A hangom nagyon ilyen rekettes, és nem mély, mindegy, felmehetek tsre, hogy meghalgassátok, vagy akkor valami visszajelzést itt. Mosolyog Remélem tudok segíteni.

edit: vagy most ez milyen játék lesz egyáltalán? Online, vagy singleplayer? Egyáltalán van egy adott karakter, vagy mi?Valami kis bővebb információt légyszi, és úgy talán jobban tudok segíteni.. Mosolyog

edit2: Esetleg megbeszélhetjük tsen, skypeon, vagy akár xfiren, a gyorsaság érdekében.
Naplózva

2011. December 12. - 17:23:55
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #4 Dátum: 2011. December 12. - 17:23:55 »

Kösz előre is a segítséget.
A szinkronizálással kapcsolatos ügyekkel thor foglalkozik még. Bibííí
Egyelőre csak single player stílusban lesz,mert hát nincs szervergépünk amely raktározná a szervereket. Bár meg lehet oldani addig a LAN stílust,bár az nem izgalmas szerintem. Vigyorog
Annyit tudok,hogy d4nt3 és thor most a pályákat belezik ki,azután jönnek a karik kinézete és minden egyébb. Bár gondolom van már ötlete thor-nak,hogyan is nézzenek ki.
Thor a történet író én meg d4nt3 csak az alkotók vagyunk,majd thor tud válaszolni minden kérdésedre. Mosolyog
Naplózva
2011. December 12. - 17:33:56
Őrmester
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #5 Dátum: 2011. December 12. - 17:33:56 »

Nos a szinkronizállásal még úgy vagyok hogy az majd akkor ha kész lesznek az eszmei model emberek és szörnyek.
Most egyenlöre még a pálya térképeket tárgy modelleket világban lévö növény fű stb modelleket. dolgozzuk átt d4nt3 mal utána tervezném meg a szörnyeket állatokat embereket és az ellenséges fajt amit majd elárulok hogy mik lesznek és még egyéb dolgokat. Ez a játék még egyenlöre single mode lenne azt majd idövel onlinesített változatát is kidolgoznánk. A videó szerkesztést majd késöbb lenne jó egy szép intrót majd a játékról létrehozni.
Egy ismeretlen hős lesz a föszereplő aki ember ő lesz a legfőbb szempont a játékban.
Az emberek kinézetét normál középkor és újkor keverékes polgári kalózi tolvaji stb társadalmira akarnánk majd kidolgozni.
Sok lehetöséget akarok beletenni a játékba hogy minél jobban élvezhetőb legyen a játék pl alvás horgászat szakmák pl kovács ács favágó kovács íjj készítő mesterség pisztoly készítés mestersége stb stb.
Szóval minél több minden egyenlöre még tervezgetnünk kell a modelleket és utána írom meg a történetet is.
Naplózva

2011. December 12. - 17:38:21
Őrmester
Aktivitás
0%
User No : 56143
IQ Skill: 14
League of Legends Champ Collector

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #6 Dátum: 2011. December 12. - 17:38:21 »

Értem.Tehát akkor nem lesz választható karakter, hanem egy lesz? Ha kell pl képességeben segítség, stb, akkor szóljatok, kitalálok valamit, de így még nem igazán tudom elképzelni.. Vigyorog
Naplózva

2011. December 12. - 17:42:49
Őrmester
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #7 Dátum: 2011. December 12. - 17:42:49 »

még nagyon az elején tartunk így nem is tudom igazán levázolni igen 1 karakter 1 személy lesz aki a történet főszereplője lesz persze ha 1 xer lesz online ott lehet csinálni külön karaktert majd de elöb a single amugy kérdez nyugodtan megprobálok válaszolni mindre.

Dupla üzenet: 2011. December 12. - 21:18:00
újra leírok pár dolgot kicsit részletesebben meg pár képet edigi pár munkárol amit csináltam rajzokat meg leírom amikről vanszó.

Az Ismeretlen Katona
Én a történetet írom és a modellek a tárgyak elő terv rajzát rajzolom meg én találom ki mi hogy legyen mi merre meddig hogy ennek mi legyen a neve ez milyen szerepet folytasson az milyen szörny legyen stb, MrAlicard fórumozó animálja a modelleket készíti a pályákat szkriptel kódol és d4nt3 aki modellez photoshoppal szerkeszti a térképeket stb ket és textúráz még nem regisztrált ide de nemsokára fog ő is, csinálgattuk a projektet eddig.
Én a történetet írok és a modellek elő rajzát rajzolom meg én találom ki mi hogy legyen mi merre meddig.
A játék egy ismeretlen katonáról szól aki egy hajó csata után a flottájával elsodródik egy ismeretlen szigetcsoportra ahol hajó törést szenvednek és csak ő és egy női társa éli túl legalábbis ők csak ezt hitték mert valójában nem csak ők lenének a túlélők ezt majd az ismeretlen hős akikel mi vagyunk fedezi fel őket.
A játék egyenlőre egyjátékos módra lenne megcsinálna késöbb talán onlinére is.
A játék stílusa 3d szerepjáték ami a középkor és újkor keverékes világába vinne vissza minket.
Sok féle szörnyet tárgyat lehetöséget pl szakmákat ács szakmát favágó szakmát kovács szakmát stb
t lehetne tanulni a különböző városokban egy nagy 3 szigetes világot akarnánk megadni sok páncél fegyver pisztoly íjj stb felszereléseket modellezni kitalálni.
Pár képet fel rakok az eddigis térkép és modell rajzolási példányaimbol:
http://img809.imageshack.us/img809/1733/aranylak.png
http://img822.imageshack.us/img822/8643/dmonsziget.png
http://img193.imageshack.us/img193/7125/gyikokszigete.png
http://img267.imageshack.us/img267/1976/25107213.png
http://img140.imageshack.us/img140/1673/hz2p.png
http://img844.imageshack.us/img844/8482/hz3.png
http://img824.imageshack.us/img824/679/hz4.png
http://img202.imageshack.us/img202/8480/hz5.png
http://img846.imageshack.us/img846/1316/hz6.png
http://img857.imageshack.us/img857/8898/trkp.png
http://img825.imageshack.us/img825/1835/zsirfsziget.png
Paintal rajzoltam nem olyan valóságthű de ezért lesz photoshoppal átalakítva én csak a saját magam megalkotott mintát rajzolom le paintal amennyire tudom
A térképek és a többi isátt lesznek photoshopolva d4nt3 által a modell rajzok meg modellezve + ban.

d4nt3 át negyed photoshopolta a Gyíkok szigetét mintaként:
http://i.imgur.com/9CyJK.jpg
Ilyen tipusu embereket keresnénk:
1 modellezős + textúrázáshoz is értő de külön is jelentkezhet 1 - 1 ember aki tud v modellezni v textúrázni.
1 photoshophoz nagyon jól értő embert is keresnénk.
+ 1 skriptelő és 1 animációkat készítő személy segítségének is nagyon örülnénk.
Nos remélem jól írtam le mindent ha kérdésvan pm be írjatok nekem v MrAlicardnak vagy ide a témába elöre is köszönöm azoknak akik segítenének nekünk ezt az élményekben gazdagnak tervezett szerepjátékot létrehozni.
Ha beindulna a játék és minden jólmegy eladnánk jó pénzért és minden csapattag aki résztvett a projektben részesedést kapna természetesen.
Naplózva

2011. December 13. - 00:41:29
Globális moderátor
Főtörzsőrmester
Aktivitás
1%
User No : 13457
IQ Skill: 52
Promod

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #8 Dátum: 2011. December 13. - 00:41:29 »

Ez nem olyan mint az fps creator? : PP
Naplózva

2011. December 13. - 00:44:37
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #9 Dátum: 2011. December 13. - 00:44:37 »

Ez nem olyan mint az fps creator? : PP

Nem ismerem az FPS Creator programot,de most utána nézztem és eléggé jó játékokat lehet vele csinálni,bár kétlem,hogy lehet RPG játékot csinálni vele,bár lehet tévedek.
Naplózva
2011. December 31. - 00:07:20
Törzsőrmester
Aktivitás
0%
User No : 58910
IQ Skill: 0

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #10 Dátum: 2011. December 31. - 00:07:20 »

sok sikert hozzá kíváncsi vagyok mi lesz belőle Vigyorog

Jelenleg hol tartotok kapunk egy kis ízelítőt ? Mosolyog
Naplózva

Counter-strike 1.6 Mosolyog
Counter-strike:condition zero:)
MU Mosolyog
SA-MP:See RPG Mosolyog
CoD 2 (néha Mosolyog )

Ezzekel tolom Vigyorog
2011. December 31. - 22:09:21
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #11 Dátum: 2011. December 31. - 22:09:21 »

Gondolom ez a téma nem azért jött létre,hogy ízelitőtt mutassunk be vagy,hogy milyen programmal csináljuk.
Azért jött létre,hogy kik azok akik segítenének a projektben. Mosolyog
De viszont minden eseményről itt van feljegyzés: http://forum.blackicebit.net/index.php?/topic/692-jatek-keszites-projekt-2-odik-fejezet-az-ismeretlen-katona/

Legtöbb ábrázolás és modellezés d4nt3 és adanos-nál van amit még nem publikáltak másoknak,mert így eltudják képzelni majd a játékot és vele együtt a történetet is.
Más szóval nem minden eseményt publikálunk,csak ha kérik a tagjaink,akkor egy kicsi ízelitőt mutatunk belőle,de nem mindent.
A projekt nem időre kötött,ha 3 ember fogja csinálni továbbiakban is a projektet akkor lehet 1 évig is eltarthat a projekt vagy több időbe,ezért is lenne jobb segítőkész emberekre.
Minnél többen vannak a projektben annál hamarabb lesz kész.

Lehet sok magyar lenézzi a projektet,sokan úgy gondolják,hogy "Huh biztos sza.r játék lesz",meg hasonlók azoknak csak azt tudom ajánlani,hogy csináljanak jobbat vagy nézzék le saját magukat...
Bár már ilyen a magyar piac, a rossz oldalát nézzik elsőre azután a jó oldalát mindennek.
Ja és Boldog Új Évet kivánok mindenkinek. Bibííí
Naplózva
2011. December 31. - 23:19:23
Globális moderátor
Ezredes
Aktivitás
18%
User No : 45411
IQ Skill: 191

Profil megtekintése WWW
Nem elérhető
« Válasz #12 Dátum: 2011. December 31. - 23:19:23 »

Habár ilyet úgy látom nem kerestek, de azért ha kell fel ajánlom segítségem. Amiben tudnék segíteni az az hogy levédem a végső exe-t és a fontosabb (futtatható) fájlokat (és elvileg a DLL-eket is, de még nem próbáltam).
Természetesen semmilyen PE cuccal nem lehet majd visszafejteni mivel módosítom az EP/Siganture-t. Az egyetlen mód a visszafejtésre a manuális OllyDBG (Ide viszont már profi tudás kell).
Ezáltal kispisták nem tudják reshackerrel módosítgatni, vagy akár HexEditorral sem. És azt nem is említve hogy az exe mérete kb a felére csökken Bibííí
Naplózva

NE VEGYÉL FEL XFIRE-RE.
Helyette csatlakozz ide:
http://www.xfire.com/communities/mpcheater/
Itt beszélhetsz ha van bármi gond!

2012. Január 01. - 01:37:24
Szakaszvezető
**
Aktivitás
0%

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #13 Dátum: 2012. Január 01. - 01:37:24 »

Habár ilyet úgy látom nem kerestek, de azért ha kell fel ajánlom segítségem. Amiben tudnék segíteni az az hogy levédem a végső exe-t és a fontosabb (futtatható) fájlokat (és elvileg a DLL-eket is, de még nem próbáltam).
Természetesen semmilyen PE cuccal nem lehet majd visszafejteni mivel módosítom az EP/Siganture-t. Az egyetlen mód a visszafejtésre a manuális OllyDBG (Ide viszont már profi tudás kell).
Ezáltal kispisták nem tudják reshackerrel módosítgatni, vagy akár HexEditorral sem. És azt nem is említva hogy az exe mérete kb a felére csökken Bibííí

Hmm köszönöm előre is a segítséget.
Amint kész lesz a projekt jól fog jönni a segítséged. Mosolyog
Naplózva
2012. Január 05. - 01:12:42
Globális moderátor
Főtörzsőrmester
Aktivitás
1%
User No : 13457
IQ Skill: 52
Promod

Profil megtekintése
Nem elérhető
« Válasz #14 Dátum: 2012. Január 05. - 01:12:42 »

Nem ismerem az FPS Creator programot,de most utána nézztem és eléggé jó játékokat lehet vele csinálni,bár kétlem,hogy lehet RPG játékot csinálni vele,bár lehet tévedek.
Egy MMOFPS jól jöhet, nem feltétlenül kell kinéznie, combat arms-nak vagy akármi hasonlónak, de cs1.6 grafnak elmegy.
Csak a motor más.Mosolyog)
Naplózva

Oldalak: [1] 2   Fel
Nyomtatás
Ugrás: