nekem megy. nagyonjó dolog. szerintem sokaknak azért nemmegy mert nem ablak módban indítjátok a játékot....megnyitod a hacket, elindítod ablak módban a játékot, majd nyomtok egy "Home"-t és fut fullscreenben a bf a működő hackel. Eddig megse nyekkent a pb, de máma egy szerverről multihack violationnal kickelt, szóval nemtudom. megpróbállom mégeggy szerón, ha onnan is kidob akkor szóllok, és átlehetne írni a státuszt. mellesleg kicsit bugos a box ESP. néha mutatja a hullákat is a föld alatt 530-450 méterrel

szóval vigyázzatok nemhogy lebuktok

mellesleg nekem Win7 x64 Ultimate OS-m van, haveromnak Win7 x86 Ultimate és mindkettőnknek megy tökélletesen, szóval akinek nemfut az nem Windows végett van.
off:
mellesleg ha valaki tud valami jó, általában sok játékossal rendelkező Hardcore 1000 feletti ticketes szervert az lécci adjon szerver nevet priviben, Arigato!
Szerk:Nah az előbb dobott le az 5. szerver multihack violationnal. Cleaver átírod a hack Státuszát
Detectedre? nehogy valakit bannoljanak még véletelnül
Dupla üzenet: 2012. Január 26. - 19:49:12
basszus xDD most nézem hogy nemenged fel szerókra xDD
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'IkkiFPS' (for 1200 minutes) ... PBBansHub: Enforced MBi Ban [Admin Decision]
most ezt írja amikor csatlakoznék. ezmost aztjelenti hogy bannoltak, vagycsak kickeltek??